tv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel moderne tv-meubels
tv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel moderne tv-meubels
5000 m² meubelentv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel moderne tv-meubels
Gratis leveringtv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel moderne tv-meubels
Ruime parkingtv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel moderne tv-meubels
tv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel
tv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel
tv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel
tv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel
tv-meubels wandkasten wandkast tv-meubel
Advies aan huis?
Contacteer ons
Advies aan huis?
Contacteer ons

Wandkasten en tv-meubels

Ontbreekt er nog een eigentijdse wandkast of trendy tv-meubel in de woonkamer? Of is je oude toe aan vervanging? Wanneer je van praktische opbergmeubelen houdt die inspelen op hedendaagse trends, en tegelijkertijd rust en schoonheid uitstralen, dan nodigen we je uit om een kijkje te komen nemen in onze design meubelwinkel. Je vindt er een grote diversiteit aan moderne wandkasten en design tv-meubels die je perfect kan laten aansluiten op je interieur.

Tv-meubels en wandkasten geschikt voor elke ruimte

Ontwerp een individuele, originele stijl met onze moderne wandkasten en design tv-meubels. Je kan kiezen uit verschillende dieptes, hoogtes en breedtes; tussen een zwevende en staande uitvoering; voor open en gesloten opbergruimtes. Voor elk type wandkast of tv-meubel zijn er een bepaald aantal uitvoeringen mogelijk, zodat we een oplossing kunnen aanbieden voor elk type ruimte en je de meubelen nog die essentiële persoonlijke toets kan geven. Hoewel er vele ontwerpmogelijkheden zijn, scheppen ze bovendien toch telkens de nodige rust!

Tv-meubels en wandkasten geschikt voor elke ruimte.
Poliform wandkast en tv meubel Sintesi

Unieke composities van wandkasten en tv-meubels

Speel met kleuren en materialen, met lijnen en vormen en creëer zo een originele compositie. Wandkasten en tv-meubels met een driedimensionaal reliëf, een architectonisch landschap van volumes of een strak grafisch raster: laat je creativiteit gaan! Afhankelijk van het type wandkast en tv-meubel, kan je zelfs een achterwand of lade in een accentkleur laten plaatsen, LED-verlichting laten inbouwen of je wandkast laten afwerken met zwart glas… Kies voor een standaard opstelling of laat onze interieurarchitecten een persoonlijk en passend ontwerp maken, maar over de uiteindelijke afwerking en materialen beslis je grotendeels zelf.

Praktische wandkasten en tv-meubels.
Hlsta wandkast en tv meubel Scopia

Praktische wandkasten en tv-meubels

Hoe je wandkast of tv-meubel eruitziet is één zaak; hoe functioneel het ontwerp is, is een andere zaak. Ben je bijvoorbeeld gewonnen voor een strak, modern interieur, dan kan je kiezen voor tv-meubels en wandkasten met doorlopende bladen en greeploze kastdeuren. De deurtjes sluiten dan door middel van een handig druksysteem. Uiteraard is een wandkast met schuifdeuren of traditionele opendraaiende deuren ook een optie.

Zou je trouwens graag de mogelijkheid hebben om de televisie bij gelegenheid te verbergen? Dan hebben we bij Peeters-Van Leeuw moderne tv-meubels waarbij je de tv kan verbergen achter een elegant schuifpaneel. Dankzij, onder andere, de toepassing van nieuwe technologische ontwikkelingen kom je bij onze wandkasten en tv-meubels dus niets tekort op vlak van functionaliteit.

Design wandkasten en tv-meubels bij Peeters-Van Leeuw

Integreer je tv op een stijlvolle en praktische manier in de ruimte dankzij één van onze moderne tv-meubels. Maar ook de wandkasten uit ons aanbod genieten een hedendaagse vormgeving. Zonder in te boeten aan functionaliteit, wordt comfort aan tijdloos design gekoppeld. Bekijk de design wandkasten en tv-meubels van onze diverse leveranciers en laat je in één blik overtuigen door hun knappe ontwerp.

Design wandkasten en tv-meubels bij Peeters-Van Leeuw.
MDF It wandkast Random