matras matrassen slaapcomfort matrassen van auping beste matras
matras matrassen slaapcomfort matrassen van auping beste matras
5000 m² meubelenmatras matrassen slaapcomfort matrassen van auping beste matras
Gratis leveringmatras matrassen slaapcomfort matrassen van auping beste matras
Ruime parkingmatras matrassen slaapcomfort matrassen van auping beste matras
matras matrassen slaapcomfort matrassen van auping
matras matrassen slaapcomfort matrassen van auping
matras matrassen slaapcomfort matrassen van auping
matras matrassen slaapcomfort matrassen van auping
matras matrassen slaapcomfort matrassen van auping
matras matrassen slaapcomfort matrassen van auping
Advies aan huis?
Contacteer ons
Advies aan huis?
Contacteer ons

Ruime keuze matrassen

Een zachte of harde matras, een matras voor één of twee personen, eentje met verschillende comfortzones: bij Peeters-Van Leeuw vind je de beste matras voor jouw slaapgewoonten. We stellen kort onze drie hoofdmerken en hun eersteklas matrassen aan je voor!

De comfortabele matrassen van Auping

Wil je het slaapcomfort van een traditionele of moderne pocketveren matras in je slaapkamer, dan zijn de Auping matrassen een ideale keuze. Een zacht, medium of harder ligcomfort; een matras van 18, 20, 22 of 24 cm hoog; een matras met 3, 4 of 5 comfortzones: tussen de verschillende soorten matrassen van Auping vind je er sowieso eentje die het beste aansluit bij jouw slaappatroon. Hebben jij en je partner een andere voorkeur in ligcomfort, dan kan dit bij verschillende Aupingmatrassen worden gecombineerd in één tweepersoonsmatras. Voor extra ligcomfort kan je kiezen voor een matras met een flexibele schouder- en/of heupzone of voor een matrastopper.

Comfortabele matrassen van Auping.
Auping
De verschillende soorten matrassen van Auping zorgen met andere woorden voor een niet te evenaren slaapcomfort. Ontdek dus snel de Inizio, Adagio, Vivo, Maestro of ander type Auping matras, en haal alle (slaap)voordelen van deze bijzondere matrassen in huis.
Bij Peeters-Van Leeuw vind je de beste matras voor jouw slaapgewoonten.
Tempur

Het slaapcomfort van TEMPUR matrassen

Een matras die de natuurlijke positie van je lichaam ondersteunt en die je bloedsomloop stimuleert? Dan zit je goed bij de volledig drukverlagende TEMPUR matrassen, beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zo ontspan je volledig op de TEMPUR Cloud matrassen, en geniet je tegelijkertijd van de nodige, zachte ondersteuning

Of kies voor de TEMPUR Breeze die door een beter microklimaat en unieke hoes je koeler zal laten slapen. Heb je graag het vertrouwde, verende gevoel van een traditionele matras gecombineerd met het unieke, drukverlagende effect van TEMPUR? Dan is de TEMPUR Sensation de beste matras voor jou. Maar ook de klassieker, de TEMPUR Original, blijft een winnaar onder de matrassen en tovert al lange tijd een glimlach op de gezichten van onze klanten. De garantie van 15 jaar op alle TEMPUR matrassen wijst trouwens duidelijk op de pure kwaliteit de je in huis haalt!

 

Sealy matrassen: kiezen voor een unieke combinatie

Ook bij de matrassen van Sealy kan je kiezen uit verschillende modellen: Hybrid Style, Hybrid Classic en Hybrid Plush. Ze zijn telkens zo opgebouwd dat ze niet enkel verkoelend en drukverlagend werken, maar ook voor goed ligcomfort zorgen. Dankzij een speciale gelfoam comfortlaag wordt overtollige warmte namelijk doeltreffend afgevoerd en komt er een betere ventilatie tot stand. De matrassen passen zich bovendien perfect aan je lichaam aan, én je voelt minder bewegingen van je partner. Daarnaast is het middelste deel van de matras iets steviger gemaakt om extra ondersteuning te bieden aan het zwaarste deel van je lichaam, en om de levensduur van je matras te verlengen. Het comfort van een nieuwe matras is natuurlijk het belangrijkste, maar de Sealy matrassen genieten ook allemaal een stijlvol, eigentijds ontwerp!

Matrassen van superieure kwaliteit

Wil je op een wolk slapen? Dan biedt een matras van Auping, TEMPUR of Sealy het slaapcomfort dat je lichaam nodig heeft. Kies uit verschillende materialen, hardheden, hoogtes en ontwerpen.  Zie je het bos niet meer door de bomen? Geen probleem.

Matrassen van superieure kwaliteit.
Vertrouw dan op de deskundige mening van onze slaapspecialisten. Dankzij diverse opleidingen beschikken we namelijk over de juiste kennis om de beste matras uit te kiezen voor jouw lichaam en slaapstijl.