lattenbodem bedbodem bed lattenbodem kopen beste lattenbodem
lattenbodem bedbodem bed lattenbodem kopen beste lattenbodem
5000 m² meubelenlattenbodem bedbodem bed lattenbodem kopen beste lattenbodem
Gratis leveringlattenbodem bedbodem bed lattenbodem kopen beste lattenbodem
Ruime parkinglattenbodem bedbodem bed lattenbodem kopen beste lattenbodem
lattenbodem bedbodem bed lattenbodem kopen
lattenbodem bedbodem bed lattenbodem kopen
lattenbodem bedbodem bed lattenbodem kopen
lattenbodem bedbodem bed lattenbodem kopen
lattenbodem bedbodem bed lattenbodem kopen
lattenbodem bedbodem bed lattenbodem kopen
Advies aan huis?
Contacteer ons
Advies aan huis?
Contacteer ons

De juiste lattenbodem

De bedbodem, waarvan de lattenbodem het meest gekende voorbeeld is, is een essentieel onderdeel van een bed. Vele mensen besteden echter niet genoeg aandacht aan de juiste bedbodem en bieden hun lichaam op die manier niet de ondersteuning die het ‘s nachts nodig heeft. Bij Peeters-Van Leeuw luisteren we naar jouw slaapverhaal en houden we rekening met je lichaamsbouw, om er zeker van te zijn dat je met de meest geschikte bedbodem naar huis gaat.

Een comfortabele lattenbodem kopen

Wil je graag wat beter zitten als je een boek leest of tv kijkt in bed? Of zou het deugd doen als je vermoeide voeten iets hoger lagen om ze beter te laten ontspannen? Met een verstelbare lattenbodem kan je je hoofd, benen en lichaam zonder veel moeite verhogen en in de juiste positie leggen. Dergelijke verstelbare bedbodems zijn ofwel manueel ofwel elektrisch te bedienen. Maar je kan in onze meubelwinkel natuurlijk ook een vaste lattenbodem kopen.

Een comfortabele lattenbodem kopen.
TEMPUR Zero G

We bieden tevens bedbodems aan waarvan je de hardheid persoonlijk kan instellen, zoals bijvoorbeeld van de zone waar je schouders liggen. Bij Peeters-Van Leeuw hebben we met andere woorden praktische, kwalitatief hoogwaardige, maar ook elegante oplossingen voor jou en je bed klaarliggen.

 


De TEMPUR Flex bedbodem

Dankzij flexibele schotels die in een open honingraatstructuur zitten, geniet je bij de TEMPUR Flex bedbodem van een betere ventilatie en een comfortabele ondersteuning. De bedbodem is bovendien verdeeld in vier zones van verschillende hardheid: meer stevigheid aan het hoofd, zachter onder de schouders, gemiddelde stevigheid voor de rug en opnieuw voldoende stevig aan de voeten. Deze bedbodem is verkrijgbaar als vaste of elektrisch verstelbare lattenbodem.

Wat is de beste lattenbodem voor jou?
Auping spiraalbodem

De Auping spiraalbodem

Een bedbodem met meer dan 10 000 drukpunten om je lichaam gelijkmatig te ondersteunen? Een bedbodem met een open structuur om een optimale ventilatie te waarborgen? Dat is de Auping spiraalbodem, die in verschillende soorten bedden kan worden geplaatst en beschikbaar is in diverse formaten. De spiraalbodem is bovendien te verkrijgen in vlakke of verstelbare variant, net zoals de TEMPUR lattenbodems.

Wat is de beste lattenbodem voor jou?

Kom je bij Peeters-Van Leeuw langs om een lattenbodem te kopen, dan stellen we bij die zoektocht twee vragen centraal: wie ben jij en welke lichaamsbouw heb je? Heb je bijvoorbeeld rug- of nekklachten? Onze medewerkers zijn namelijk grondig opgeleid om perfect te weten welk lichaam welk type lattenbodem en ondersteuning nodig heeft. Op die manier kunnen we de beste lattenbodem aanbevelen voor jouw persoonlijke situatie.