dressing kleerkast dressings kleerkasten open dressing
dressing kleerkast dressings kleerkasten open dressing
5000 m² meubelendressing kleerkast dressings kleerkasten open dressing
Gratis leveringdressing kleerkast dressings kleerkasten open dressing
Ruime parkingdressing kleerkast dressings kleerkasten open dressing
dressing kleerkast dressings kleerkasten
dressing kleerkast dressings kleerkasten
dressing kleerkast dressings kleerkasten
dressing kleerkast dressings kleerkasten
dressing kleerkast dressings kleerkasten
dressing kleerkast dressings kleerkasten
dressing kleerkast dressings kleerkasten
Advies aan huis?
Contacteer ons
Advies aan huis?
Contacteer ons

Kleerkast of dressing: praktisch en mooi

Een plek waar je rustig je outfit van de dag kan uitkiezen en waar je al je kledij netjes kan opbergen: een dressing zorgt voor puur comfort. Heb je niet voldoende plaats in huis om een dressing te plaatsen, opteer dan voor een moderne kleerkast die even harmonieus in je slaapkamer wordt geïntegreerd. Praktisch, gebruiksvriendelijk en mooi: van onze kleerkasten en dressings kan je nog lang genieten.

Een dressing of kleerkast geplaatst volgens jouw wensen

Onze interieurarchitecten ontwerpen je dressing of kleerkast volledig naar jouw wensen. Welk type deuren wil je bijvoorbeeld, deuren die opendraaien of openschuiven? Semitransparante deuren in zwart gefumeerd glas of niet transparante deuren van hout? Of verkies je misschien wel een open dressing zonder deuren? Ook op vlak van materiaalkeuze ben je vrij. Afhankelijk van het effect en de stijl die je wil creëren, ga je bijvoorbeeld voor de warmte van hout, het koele van metaal of het strakke van MDF.

Een dressing of kleerkast geplaatst volgens jouw wensen.
Poliform kleerkast Stratus
En welke kleurtint past het beste bij de rest van je interieur: een natuurkleur of een accentkleur, met een matte of glanzende afwerking? Zou je trouwens graag ingebouwde LED-verlichting hebben? Samen met de ervaren blik van Peeters-Van Leeuw stellen we de ideale dressing of kleerkast samen – een totaalplaatje dat klopt.
Een georganiseerde dressing of kleerkast.
Poliform kleerkast Skin

Een georganiseerde dressing of kleerkast

Voor elk kledingstuk wordt er een plekje in je kleerkast of dressing voorzien. Beslis zelf hoeveel lades en hangruimte je wenst, zodat je al je zomer- en winterkleren en accessoires netjes kan opbergen. Wanneer je voordien bijvoorbeeld de gewoonte had om je tassen onder bed weg te moffelen, of wanneer je eerst eigenlijk geen deftige plaats had om je riemen overzichtelijk op te bergen; is dat met een design kleerkast of dressing op maat verleden tijd.

Je kan zelfs aparte lades laten inbouwen voor horloges, riemen, juwelen en tassen. Elk stuk krijgt zijn plaats en vind je daardoor ook gemakkelijker terug!

 

Trend: transparante dressing

Openheid en transparantie zie je vandaag de dag steeds meer opduiken in interieurs. Ook wanneer het over dressings en kleerkasten gaat! Een populaire tendens die we namelijk vaak zien terugkomen bij een dressing of een kleerkast is dat er ofwel geen tussenschotten zijn ofwel glazen tussenschotten zijn geïntegreerd in de dressing om een open kader en dus een gevoel van ruimte te scheppen. Je hebt ook meteen een duidelijk overzicht van al je kledingstukken en accessoires. Zou zo’n open dressing perfect passen bij je thuis? Laat het ons dan weten, en we bekijken de mogelijkheden.

Het comfort van een design dressing of kleerkast

Zou je graag een functionele dressing in huis hebben, of wil je een nieuwe eigentijdse kleerkast? Bij design meubelwinkel Peeters-Van Leeuw heb je een ruime keuze aan gebruiksvriendelijke, stijlvolle dressings en kleerkasten, beschikbaar in diverse standaardmaten of op maat gemaakt door onze leveranciers. Om de beste keuze te maken qua afwerking en indeling, staan onze interieurarchitecten bovendien voor je klaar met deskundig advies. Benieuwd naar meer? Kom dan langs in onze toonzaal in Veerle-Laakdal!

Het comfort van een design dressing of kleerkast.
Poliform kleerkast dressing Ego