decoratie decoratie in huis design decoratie geschenken muurdecoratie
decoratie decoratie in huis design decoratie geschenken muurdecoratie
5000 m² meubelendecoratie decoratie in huis design decoratie geschenken muurdecoratie
Gratis leveringdecoratie decoratie in huis design decoratie geschenken muurdecoratie
Ruime parkingdecoratie decoratie in huis design decoratie geschenken muurdecoratie
decoratie decoratie in huis design decoratie geschenken
decoratie decoratie in huis design decoratie geschenken
decoratie decoratie in huis design decoratie geschenken
decoratie decoratie in huis design decoratie geschenken
Advies aan huis?
Contacteer ons
Advies aan huis?
Contacteer ons

Design decoratie en geschenken

Voor groot en klein vind je bij Peeters-Van Leeuw verfrissende design decoratie en originele geschenkideeën. Zoek je bijvoorbeeld een elegante manier om tijdschriften op te bergen of ontbreekt er wat moderne muurdecoratie in huis? Dan laten we je hier alvast zien voor welk type decoratie je in onze toonzaal terecht kan.

Design decoratie voor muren en vloeren

Hang je jas, hoed of boodschappentas aan een trendy wandhaak. Bevestig een kleurrijke kapstok aan de muur die de kinderen meteen uitnodigt om hun spullen eraan te hangen. Laat je verleiden door het opmerkelijke design van onze wandklokken, zoals de designklassieker Ball Clock, of kies als muurdecoratie een eigentijds schilderij uit. Maar ook om je vloer wat sfeervoller te maken, hebben we de juiste decoratie in huis, zoals zachte schapenvellen of handgeweven tapijten.

Design decoratie voor muren en vloeren.
Climber

Originele lampen als decoratie

De juiste verlichting zorgt voor sfeer en gezelligheid, maar uiteraard ook voor een klare blik! Daarom bieden we diverse soorten verlichting aan, die een stijlvolle én praktische decoratie vormen.Is een elegante vloerlamp met minimalistisch design misschien iets voor jou - een lamp waarvan je de lichtsterkte zelf kan bepalen, die een warm leeslicht biedt en weinig stroom verbruikt? Of ben je meer op zoek naar een design tafellamp? De ietwat industriële look van de Brokis hang- en tafellampen zijn echter ook erg populair… Al de lampen uit ons assortiment zijn hoe dan ook prachtig als decoratie in huis!
Originele lampen als decoratie.
Brokis lamp Muffins

Verrassende decoratie om spullen op te bergen

Magazines en kranten krijgen hun plekje in een mooie vilten mand of een eigentijds rek met bijzonder design. Andere spullen, thuis of op kantoor, kan je bijvoorbeeld opbergen in de Totem – stijlvolle, vierkante opbergruimtes die je op en naast elkaar kan zetten. In modern zwartwit of in een combinatie van hout en kleur: kies je persoonlijke favoriet.

De A’dammer, een eigenzinnige staande kast en echt designicoon, blijft ook een veel gekozen meubelstuk. Door de geribbelde rolluik naar boven te schuiven biedt de kast plaats aan boeken, mappen, documenten, en ga zo maar verder. Van knappe én praktische decoratie gesproken!

 

Decoratie: voor jezelf of als geschenk?

Multifunctionele dienbladen, Missoni handdoeken, stijlvolle beeldjes als decoratie of originele vazen: deze accessoires zijn leuk om te krijgen én om te geven! De kleurrijke olifanten van Vitra doen het bijvoorbeeld super goed bij kinderen, als speelgoed of zitje. En de dienbladen met eenvoudig ontwerp en subtiele kleuren kunnen echt overal in huis of op kantoor gebruikt worden – om fruit in te leggen of gewoon als decoratieve toets.

 

Ontdek ons ruime aanbod aan decoratie in de winkel

In onze meubelwinkel zie je hoe de verschillende types decoratie tot hun recht komen in een modern interieur – en misschien duikt het binnenkort wel op in jouw interieur? Bij Peeters-Van Leeuw vind je alvast de nodige inspiratie om je woning of bedrijf sfeervol, hedendaags aan te kleden.