bedden bed moderne bedden slaapkamer bedbodem
bedden bed moderne bedden slaapkamer bedbodem
5000 m² meubelenbedden bed moderne bedden slaapkamer bedbodem
Gratis leveringbedden bed moderne bedden slaapkamer bedbodem
Ruime parkingbedden bed moderne bedden slaapkamer bedbodem
bedden bed moderne bedden slaapkamer
bedden bed moderne bedden slaapkamer
bedden bed moderne bedden slaapkamer
bedden bed moderne bedden slaapkamer
bedden bed moderne bedden slaapkamer
Advies aan huis?
Contacteer ons
Advies aan huis?
Contacteer ons

Bedden om in weg te dromen

Voor een nieuw bed met een zalig slaapcomfort ben je aan het juiste adres bij Peeters-Van Leeuw. Dankzij de combinatie van duurzame materialen met een mooie vormgeving is elk bed een pareltje voor de slaapkamer. Gezelligheid en slaapcomfort troef bij deze moderne bedden! En dat laten we hier, maar ook zeker in onze slaapafdeling graag aan je zien.

Bedden met diverse uitvoeringen

De meeste van onze bedden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen, zoals bijvoorbeeld het Auronde bed van Auping. Dit bed is verkrijgbaar in verschillende zithoogtes, en met een hoofdeinde, een kastelement of een achterwand. We hebben zelfs bedden in ons aanbod zitten waarvan je het hoofdbord naar wens kan positioneren zodat je hoofd aangenaam ondersteund wordt wanneer je rechtop zit. Ook het type bedbodem kan je kiezen: wel of niet verstelbaar. 

Voor een nieuw bed met een zalig slaapcomfort ben je aan het juiste adres bij Peeters-Van Leeuw.
Auping bed Auronde
Bij bedden met een verstelbare bedbodem pas je het hoofdeinde en het voeteneinde elektrisch aan met een simpele druk op de knop. Je kan in onze meubelwinkel zelfs een tweepersoonsbed kopen dat je in twee kan splitsen om zo gemakkelijk onder het bed te stofzuigen of om het sneller op te maken. Ervaar het diverse comfort van deze bedden in onze toonzaal, waar we meteen ook samen bekijken welk type bed het beste bij je past. Een bedkader met bedbodem of een boxspring? We overlopen de verschillende mogelijkheden met jou!
Bedden voor elk slaapkamerinterieur.
Tempur bed North

Bedden voor elk slaapkamerinterieur

Houd je van een slaapkamerinterieur waar je tot rust kan komen? Kies dan voor één van onze prachtige bedden, beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren. Een luxe boxspring uit Canada of net een minimalistisch bedkader; een recht of afgerond hoofdbord in stof, lederlook of gelakte uitvoering: het zijn slechts enkele mogelijkheden om de bedden uit ons aanbod zo goed mogelijk te laten aansluiten bij je slaapkamerinterieur. Bovendien staan onze slaapexperts voor je klaar om, indien gewenst, je volledige slaapkamer onder handen te nemen. 

Elk seizoen hebben we bovendien nieuw design bedtextiel in de winkel, voor 1- en 2-persoonsbedden. Verken alle mogelijkheden in onze toonzaal en stel met onze hulp je ideale bed samen. Want zowel voor een matras als voor een volledig ingerichte slaapkamer met kleerkasten kan je bij Peeters-Van Leeuw terecht. Kant-en-klaar of op maat samengesteld: jouw slaapkamer wordt er eentje om in weg te dromen.

Verhoog je comfort met bedaccessoires

Maak je bed compleet en verwen jezelf met praktische én stijlvolle accessoires. Geen storende kabel meer bij elektrisch verstelbare bedden, een bed met massagefunctie, mooie bijhorende nachtkastjes, een (lees)lamp of een tof bedtafeltje. Maar ook een ruime keuze aan matrasbeschermers vind je in onze meubelwinkel, met een extra ventilerende en/of antiallergische werking.

Maak je bed compleet en verwen jezelf met praktische n stijlvolle accessoires.
Auping bed Essential
Moderne bedden bij Peeters-Van Leeuw.
Poltrona Frau bed bluemoon

Moderne bedden bij Peeters-Van Leeuw

Ga voor de rust en gezelligheid die de bedden uit ons assortiment uitstralen. Of je nu een 2-persoonsbed of een 1-persoonsbed zoekt, een design bed met een strakke vormgeving of een bed met een iets zachtere look: stuk voor stuk zorgen de bedden uit ons aanbod voor jarenlang slaapplezier
We staan je bovendien bij met persoonlijk advies opdat je de juiste keuze kan maken uit ons brede aanbod matrassen en bedbodems. We spelen daarbij in op jouw noden, en laten je zien welke bedden bijvoorbeeld je rugklachten verzachten, je koeler laten slapen of goed zijn als je last hebt van reflux. Bekijk de verschillende bedden en mogelijkheden van dichterbij tijdens een vrijblijvend bezoekje aan onze ruime design meubelwinkel.